top of page
chef hemi paska

אתם מוזמנים להצטרף אלינו ל"שולחן העורך" ארוחה בה תטעמו את הפרשנות שלנו לחומרי גלם מקומיים: פירות ים וירקות של העונה יצורפו לצמחים שליקטנו בעצמנו ברחבי הארץ ויעמדו במרכז התפריט שהרכבנו בשבילכם.

הארוחות הבאות:

12.7.18

תפריט

עוד לפני שהתיישבתם

עלי גפן ממולאים בגבינה ערבית
מערכה ראשונה
פארידה, חציל בתחמיץ וענבים
שרי שרופות גבינת המאירי קרוטונים ואבקת זעתר​
מערכה שנייה
סלט פקוס זוקיני קישוא ונענע
קישואים ממולאים במוסר בציר טברייני לצד פריקה
דג ים  במולה שושקה מקומי עם במיה וכוסברה

קינוח

מוס יוגורט, עוגיית סולת משמשים בסירופ זעתר

אפילוג

קופסת ממתקים של הסטודיו
תה שחור ואזוב
מחיר הארוחה : 290 ש"ח
לעזרה בתשלום ופרטים נוספים 

מספר סועדים

10-16

אלכוהול

סוביניון בלאן פלטר

טריו פלטר

 

שעת התחלה

20:00

משך הארוחה

3 שעות

סגנון

מטבח מקומי

כל הפרטים 
  • הישבה היא סביב שולחן משותף
  • מחיר הארוחה כולל אוכל, אלכוהול ואירוח כיד המלכה.
  • מנות עשויות להשתנות בהתאם למה שיש בשוק ומנות חדשות שפיתחנו.
  • הארוחה מתאימה גם לצמחונים 
  • קיום הארוחה מותנה במספר מינימום של משתתפים. 
  • ניתן לבטל את ההרשמה עד שלושה ימים לפני הארוחה.

bottom of page